Nech v tom máte raz a NAVŽDY jasno: Týchto 7 nedokonalostí muži na ženách milujú!

Snažíme sa o seba starať, chceme vyzerať dokonale, niečo na spôsob Paríž, Londýn, Rio a účes stále drží...! Keď to praskne, alebo nestíhame, ...

Snažíme sa o seba starať, chceme vyzerať dokonale, niečo na spôsob "Paríž, Londýn, Rio a účes stále drží...!" Keď to praskne, alebo nestíhame, máme stres a všade zavládne panika. No pravda je taká, že mužom niektoré veci na nás vôbec neprekážajú.

Fotogaléria

Jemné vrásky

Tu botox, tam kyselina, len aby sme boli stopercentné a stále príťažlivé. Vykašlite sa na to, zástupcovia silnejšieho pohlavia to vôbec nehodnotia tak prísne ako my. Naše jemné vrásky sa im rozhodne pozdávajú, veď aj vďaka nim sme jedinečné. 

Rýchly, účinný a takmer zadarmo: Trik, ako vymazať kruhy pod očami už za 15 minút! Zobraziť článok

Dobrý apetít

Prvé rande, prvá spoločná večera a vy chcete byť za peknú. Pohár neperlivej vody a šalátik, „plíz"! Tak na toto treba urgentne zabudnúť. Nie ste predsa Candice Swanepoel a zajtra nebudete predvádzať spodnú bielizeň, tak sa pokojne najedzte. Muži milujú ženy so zdravým apetítom.

Impozantné pozadie

Čiže, väčší zadok. Niektoré ženy si väčšie pozadie radšej zakrývajú dlhými topmi, tričkami, blúzkami. Sú však krásky, áno, J.Lo a spol., ktoré sú hrdé na svoje zadky, a aj ich ukázujú. Veď čo, nech svet vidí. Nech aj muži vidia. A verte tomu, to čo vidia, sa im páči. Tak sa nehanbite!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});