Nech v tom máte raz a NAVŽDY jasno: Týchto 7 nedokonalostí muži na ženách milujú!

Snažíme sa o seba starať, chceme vyzerať dokonale, niečo na spôsob Paríž, Londýn, Rio a účes stále drží...! Keď to praskne, alebo nestíhame, ...

Snažíme sa o seba starať, chceme vyzerať dokonale, niečo na spôsob "Paríž, Londýn, Rio a účes stále drží...!" Keď to praskne, alebo nestíhame, máme stres a všade zavládne panika. No pravda je taká, že mužom niektoré veci na nás vôbec neprekážajú.

Fotogaléria

Dioptrické okuliare

Kedysi boli trápne. Radšej sa žmurkalo, škúlilo, zaostrovalo... Dioptrickým okuliarom dala patričný punc legendárna talianska herečka Sophia Loren a ženy sa ich prestali báť. Pravdou je, že dnes sa už predávajú dizajnové a elegantné kúsky, ktoré dokážu s tvárou zázraky. A muži tento - či už zdravotný alebo módny doplnok - môžu. Je to sexi!

Prirodzená krása 

Nenahovárame vás na to, aby ste všade chodili bez mejkapu. Ak sa však nechystáte do manéžu, líčte sa opatrne. Stačí málo, BB krém, farba na líčka a lesk či rúž na pery, hotovo. Mužom sa síce páči prirodzenosť, ale pre váš dobrý pocit je jemný mejkap must have doplnkom!

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});