Dôležitý odkaz Helen Mirren: Poviem vám, čo ma naučilo 25 rokov manželstva!

Podľa Helen Mirren sú koníčky a vlastné záujmy v manželstve kľúčové.

Podľa Helen Mirren sú koníčky a vlastné záujmy v manželstve kľúčové.

Fotogaléria

Oscarová herečka sa o svoje dlhoročné skúsenosti v úlohe manželky podelila s čitateľmi magazínu People. Čo je podľa nej v láske to „najdôležitejšie zo všetkého"?

Helen sa so svojím manželom Taylorom Hackfordom, váženým režisérom filmov Diablov advokát či Dôstojník a gentleman, prvýkrát stretla počas konkurzu na jeho film Biele noci. Dnes s hrdosťou priznáva, že ho ani po 25 rokoch manželstva nemá dosť a z ich spoločnej cesty sa úprimne teší. 

 ROMY SCHNEIDER
Trápenie krásnej Romy Schneider: Tragická smrť syna, alkohol a podrezané žily kvôli hereckej legende Zobraziť článok

Svojim fanúšikom radí: „Neustále objavujte, spoznávajte osobu, ktorú milujete, zrazu vás môže prekvapiť," povedala v rozhovore pre People. "Objavíte odvahu, trpezlivosť alebo štedrosť. Jednoducho veci, o ktorých ste ani netušili," dodala.

Nevzdávať sa svojich koníčkov a záujmov je v manželstve podľa Mirren kľúčové: „Veľmi dôležitou súčasťou lásky je zachovať si svoj vlastný zmysel pre identitu. Istým spôsobom je to to najdôležitejšie zo všetkého – nepodriaďovať sa niekomu inému. Buďte úprimní a autentickí. Buďte tým, kým ste." Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});