Pravda o SEXEPÍLE mnohých šokuje: Nejde o atraktívny vzhľad, skutočné tajomstvo príťažlivosti je o inom!

Všetci chceme mať sexepíl. Možno sa nezhodnete v tom, čo presne tento výraz znamená, ale ak by vám niekto povedal, že ho máte, určite ...

Všetci chceme mať sexepíl. Možno sa nezhodnete v tom, čo presne tento výraz znamená, ale ak by vám niekto povedal, že ho máte, určite by ste sa s ním nehádali.

Fotogaléria

Ak máte sexepíl, znamená to, že je vo vás niečo, čo spôsobuje, že osoby opačného pohlavia túžia byť čo najbližšie k vám. Chcú sa vás dotýkať, cítiť vašu pokožku a, samozrejme, časom vás chcú pobozkať a robiť všetky tie vzrušujúce veci.

Vystreľte svoj stupeň príťažlivosti na maximum: 5 luxusných a parfumov, vďaka ktorým budete sebavedomo flirtovať celú noc! Zobraziť článok

Tu však musíte veľmi starostlivo premýšľať. Páči sa vám myšlienka, že vás osoby opačného pohlavia považujú za nebezpečne príťažlivú? Aký kompliment! Ale s ktorou vašou časťou sa chcú vaši obdivovatelia zjednotiť?

Len s vaším telom alebo aj s vašou mysľou a dušou? Ste nervózna a defenzívna, keď niekto považuje vaše telo za príťažlivé, ale o vás nevie vôbec nič? Mali by ste byť! Pokračovanie na ďalšej strane.

Zabudnite na prsia: Týchto 5 vecí na ženskom tele je pre mužov najviac sexi Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});