Rýchla či pomalá? Nebudete veriť, ale TOTO všetko o vás prezradí váš štýl chôdze!

V americkej štúdii publikovanej v Social Psychology and Personality Science výskumníci skúmali rôzne štýly chôdze 15 000 účastníkov ...

V americkej štúdii publikovanej v "Social Psychology and Personality Science" výskumníci skúmali rôzne štýly chôdze 15 000 účastníkov a vyvodili dôležité závery o ich osobnosti.

Fotogaléria

1. Pomaly ďalej zájdeš

Dlhodobá štúdia ukázala, že ľudia, ktorí sú pomalší, sú zároveň považovaní za pokojné, sebavedomé a uvoľnené povahy. Ale môže sa tiež stať, že k niektorým veciam pristupujú príliš zdĺhavo, a preto strácajú možnosti, ktoré sa im ponúkajú - kariérne aj emocionálne.

Z času na čas preto zrýchlite, nemôže vám to ublížiť. Zaujímavé je, že pomalí chodci sú často hodnotení ako bohatí. Ľudia si totiž spájajú pomalú chôdzu s množstvom času. A to je veľmi luxusná komodita.

Toto ste o svojom tele vedeli?
7 kuriozít, ktoré o svojom tele zrejme neviete: Čo sa deje s vaším bruchom, keď sa červenáte a prečo by ste sa mali obklopiť banánmi? Zobraziť článok

2. Rýchly chodec

Podľa vedcov by tí, ktorí zvyčajne chodia svižne, mali byť otvorení, spoločenskí a veľmi sebavedomí. Dajte si pozor, aby ste sa neustále nepredbiehali a nestrkali do ostatných - je to prehnané a arogantné.

Rýchli chodci sú často považovaní za zamestnaných ľudí, ktorí sa ženú z úlohy do úlohy. To čo robia, považujú za dôležité. Na druhej strane, večné ponáhľanie môže značiť nesprávny time management. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pozor na nich! Muži v týchto profesiách majú podvádzať najčastejšie Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});