Ako schudnúť zo stehien? Skúste tento EXTRA účinný cvik spolu s malou zmenou v jedálničku, výsledky vás ohromia!

Nohy, stehná, brucho, či zadok. Problematické partie na tele potrápia veľa žien, napriek tomu nevešajte hlavu!

Nohy, stehná, brucho, či zadok. Problematické partie na tele potrápia veľa žien, napriek tomu nevešajte hlavu!

Fotogaléria

Ideálny genetický základ je snom každej ženy, no nie vždy je realitou. Preto je tu cvičenie a správna strava, ktorá na ceste k vysnívanej postave dokáže zázraky! 

Ako teda schudnúť zo stehien?

Na to, aby ste mali krajšie, pevnejšie a zároveň štíhlejšie stehná, nemusíte robiť iba drepy, či byť fanúšikom behu na dlhé trate. Skúste si zacvičiť a osvojiť nasledujúci účinný cvik.

Výpad

Budete potrebovať iba vlastné telo a menší priestor. Neskôr, keď v cviku nadobudnete sebavedomie, pridajte aj váhu. Postavte sa s mierne rozkročenými nohami, nadýchnite a s výdychom vykročte jednou nohou dopredu a spravte výpad. Koleno nohy vpredu je v 90° uhle. Dajte si zároveň pozor na to, aby sa nedostalo za, či pred úroveň chodidla.

Na výslnie sa dostáva nový fitness trend: Vďaka Hollow Rocks budete mať BRUCHO ako DOSKA! Zobraziť článok

Keď vykročíte, pokrčte zadnú nohu do rovnakého 90° uhla. V tejto polohe majte pevné brucho, vystretú chrbticu a ruky spojené pred hrudníkom alebo na bokoch. Pri návrate späť sa vráťte do východiskovej polohy a cvik zopakujte buď na druhú nohu, alebo pokračujte v cvičení a po sériách vymeňte nohu.

Nezabudnite, že pohyb by mal byť čo najviac plynulý a stred tela pevný. Pre začiatok skúste 10 výpadov na každú nohu po 2 sériách. Postupom času si  pridajte - aj opakovania aj série. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});