Vnuk kráľa rock´n rollu neuniesol bremeno slávneho mena: Spôsob, akým sa rozhodol odísť zo sveta, naháňa hrôzu. DESIVÝ NÁLEZ v kúpeľni!

Patriť do známeho rodinného klanu býva často priveľkou psychickou záťažou s ktorou sa dokáže vysporiadať iba málokto...

Patriť do známeho rodinného klanu býva často priveľkou psychickou záťažou s ktorou sa dokáže vysporiadať iba málokto...

Fotogaléria

Jeho jediné dieťa, Lisa Marie Presley (†54) sa stala dedičkou a pokračovateľkou rodu. Počas svojho života sa štyrikrát vydala – jej manželmi boli hudobník Danny Keough (1988 – 1994), spevák Michael Jackson (1994 – 1996), herec Nicolas Cage (2002 – 2004) a gitarista Michael Lockwood (2006 – 2021).

Priscilla Presley spomína na Elvisovo OTRASNÉ správanie po narodení dcéry: Z dôvodu, pre ktorý odmietal sexovať, sa ženám obráti žalúdok Zobraziť článok

Zároveň bola štvornásobnou mamou. Keoughovi porodila syna Benjamina a dcéru Riley, a Lockwoodovi dvojičky – dcéry Harper a Finley. Zomrela na zástavu srdca 12. januára 2023. Pred ňou však stihla v slzách pochovať jediného syna.

Benova smrť

Mladý Benjamin mal trpieť psychickými problémami a zápasiť s osobnými démonmi. Bol úzkostný a trpel tlakom stálej pozornosti kvôli svojmu slávnemu predkovi. Objavovali sa u neho samovražedné sklony. Jeho psychickému stavu neprospeli ani obmedzenia zavedené počas epidémie koronavírusu. V tom čase sa mu mentálne zdravie začalo zhoršovať.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});