Poslednou láskou Elvisa Presleyho bola NÁDHERNÁ ŽENA: Našla ho mŕtveho v kúpeľni a TOTO už kráľ rokenrolu nestihol spraviť!

Okolo Elvisa sa vždy točilo množstvo krásnych žien, dokonca aj počas jeho manželstva s Priscillou. Tá posledná si zaslúži zvláštnu ...

Okolo Elvisa sa vždy točilo množstvo krásnych žien, dokonca aj počas jeho manželstva s Priscillou. Tá posledná si zaslúži zvláštnu pozornosť.

Fotogaléria

Poďme ale po poriadku. Väčšina si po Elvisom boku zo žien predstaví len Priscillu. S tou sa spevák prvýkrát stretol v roku 1959, keď mala iba 14 rokov.

Zapôsobila na neho svojou krásou. Mladá slečna mu záujem opätovala, a postupne sa začali stretávať, no ich vzťah mohol byť úplne naplnený až po dovŕšení jej plnoletosti.

Zomrel legendárny gitarista Jeff Beck.
Náhla smrť legendárneho Jeffa Becka šokovala svet: O život ho pripravilo ochorenie s desivými následkami, kto je ohrozený? Zobraziť článok

Zrazu však pochopila, že byť s Elvisom nebolo také skvelé, ako si spočiatku myslela. Už v tom čase bol závislý na drogách a podvádzal ju pri každej možnej príležitosti.

Krutá smrť počas jazdy, otrava za volantom, ale aj drogy: BIZARNÉ ÚMRTIA celebrít, ktoré sú dodnes záhadou! Zobraziť článok

Napriek tomu sa mladá Priscilla Ann Beaulieu za neho 1.5.1967 vydala. Netradičná ale honosná svadba sa konala v Las Vegas. O deväť mesiacov neskôr sa im narodila dcéra Lisa-Marie Presley. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});