Šokujúca pitevná správa Michaela Jacksona: Spevák musel pred smrťou poriadne TRPIEŤ, takéto hrôzy našli na jeho tele

Jeho smrť otriasla celým hudobným svetom. „Kráľ popu“ nás opustil 25. júna 2009 vo veku 50 rokov, oficiálnou príčinou jeho predčasnej ...

Jeho smrť otriasla celým hudobným svetom. „Kráľ popu“ nás opustil 25. júna 2009 vo veku 50 rokov, oficiálnou príčinou jeho predčasnej smrti bolo zlyhanie srdca.

Fotogaléria

Ale dôvodom náhleho úmrtia bola akútna otrava silným sedatívom propofolom, ktoré spevákovi podával proti chronickej nespavosti jeho osobný lekár, kardiológ Conrad Murray. Ten bol podľa koronera zodpovedný za jeho smrť.

Neskôr bol Murray obvinený z neúmyselného zabitia, ale prepustený na kauciu (75 000 USD) – s obmedzením lekárskej praxe a zabavením cestovného pasu.

Michael Jackson
Trápila Michaela Jacksona vážna kožná choroba? Tajomstvo jeho bielej rukavice KONEČNE odhalené Zobraziť článok

Koncom roka 2011 bol nakoniec porotou jednohlasne uznaný vinným z neúmyselného zabitia svojho pacienta a dostal štvorročný nepodmienečný trest odňatia slobody. Z väzenia ho pustili po necelých dvoch rokoch.

Oveľa prekvapivejšia ale bola v tomto prípade pitevná správa Michaela Jacksona. Jeho telo bolo pokryté ťažkými zraneniami, celkovo bol v mimoriadne zlom stave a bez každodenného koktailu liekov musel doslova trpieť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});