Vnuk kráľa rock´n rollu neuniesol bremeno slávneho mena: Spôsob, akým sa rozhodol odísť zo sveta, naháňa hrôzu. DESIVÝ NÁLEZ v kúpeľni!

Patriť do známeho rodinného klanu býva často priveľkou psychickou záťažou s ktorou sa dokáže vysporiadať iba málokto...

Patriť do známeho rodinného klanu býva často priveľkou psychickou záťažou s ktorou sa dokáže vysporiadať iba málokto...

Fotogaléria

Benove mŕtve telo našla 12. júla 2020 jeho priateľka Diana Pinto v kúpeľni jeho kalifornského domu. Mladý muž sa zastrelil pištoľou. Neskoršia súdna pitva potvrdila v jeho krvi značné množstvo drog a alkoholu, s ktorými mali problémy aj jeho matka Lisa a starý otec Elvis.  

 Elvisa Presley
Poslednou láskou Elvisa Presleyho bola NÁDHERNÁ ŽENA: Našla ho mŕtveho v kúpeľni a TOTO už kráľ rokenrolu nestihol spraviť! Zobraziť článok

Zdrvená Lisa sa snažila čo najskôr dať dokopy, pretože jej mladšie dcérky mali vtedy len 11 rokov. Nikdy sa však s Benovou samovraždou nedokázala vyrovnať a žialila až do svojej predčasnej smrti o dva a pol roka neskôr.

Benjamin Keough (*21.10. 1992 - †12.7. 2020) si okrajovo vyskúšal aj svet filmu. Ako trinásťročný sa objavil v hudobnom dokumente Elvis by the Presleys a o pár rokov neskôr prepožičal hlas animáku Rod & Barry. Je pochovaný vedľa slávneho deda na rodinnom ranči Graceland.

Viac foto nájdete v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});