Nevďační synovia, ktorí ZAHANBILI slávnych rodičov pred celým svetom: Drogy, alkohol, väzenie aj tvrdá bitka v reštaurácii

Rodinu si nevyberieš, aj tak by sa dali opísať trápenia známych hviezd šoubiznisu, ktoré museli riešiť problémy s potomstvom prekračujúcim ...

Rodinu si nevyberieš, aj tak by sa dali opísať trápenia známych hviezd šoubiznisu, ktoré museli riešiť problémy s potomstvom prekračujúcim medze zákona.

Fotogaléria

Weston Cage (32)

Syn amerického herca Nicolasa Cagea a herečky Christiny Fulton má toho na rováši tiež dosť. Najprv si polícia všimla jeho podozrivú jazdu autom. Keď ho chcela zastaviť, tak sa im pokúsil utiecť. Po krátkej naháňačke Weston narazil do stromu, kde mu našli v krvi alkohol.

Ani to ho nenaučilo pokore, a v roku 2011 vyprovokoval fyzický konflikt so svojim trénerom bojového umenia. Ten mu zakázal niečo zjesť v reštaurácii, čo vzdorovitý mladý muž nedokázal rešpektovať, a napadol ho. Ten ho ako skúsenejší bojovník poslal preventívne „vychladnúť“ do miestnej nemocnice.   

Weston Cage Coppola hercom, hudobným producentom a vyznávačom MMA. Hral vo filmoch ako Day D, 211, Get Gonem, Mojave Diamonds, Drive angry či Ghost Rider. Vyskúšal si aj spev v heavymetalovej kapele, konvertoval na judaizmus, a je otcom štyroch detí.

Viac fotiek nájdete v galérii.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});