Nalomený necht? Vďaka tomuto jednoduchému, no úžasnému TRIKU už nemusíte svoje prirodzené nechty radikálne skracovať

Občas sa to stane. Len čo vaše nechty dosiahnu požadovanú dĺžku, stane sa drobná chyba a necht sa zo strany nalomí. Nepríjemné! Namiesto ...
  • Zdroj: Pexels/ solod_sha

Občas sa to stane. Len čo vaše nechty dosiahnu požadovanú dĺžku, stane sa drobná chyba a necht sa zo strany nalomí. Nepríjemné! Namiesto radikálneho skrátenia všetkých nechtov skúste svoj necht zachrániť špecifickým trikom. Ako to funguje?

Pestujete si prirodzené dlhé nechty? V tom prípade problém nalomeného nechtu určite poznáte. Nevzdávajte sa dĺžky! Oprava je jednoduchá. Kým však prejdete k samotnej oprave nechtu, musíte ho dobre pripraviť.

Záleží aj na tom, kedy sa zlomil. Ak ste vonku a nemôžete rýchlo nič urobiť, mali by ste poškodený necht aspoň prelepiť leukoplastom. To ho ochráni pred ďalším roztrhnutím alebo zachytením na oblečení. 

Oranžové nechty
To je krása! 3 najtrendovejšie manikúry JESENE vás celkom očaria, pripravte sa na FARBY, bude to veselé Zobraziť článok

Keď sa dostanete domov, môžete necht opraviť. Odstráňte lak z nechtov a opilníkujte postihnutý necht. Odstráňte tiež všetky hrbole spôsobené zlomom. Necht by mal byť hladký, keď po ňom prejdete prstom. Keď necht dobre pripravíte, môže sa začať samotná oprava.

Potrebujete:

  • čajové vrecúško
  • nožnice
  • pinzetu
  • priehľadný lak
  • farebný lak na nechty
Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});