SEDEM najdôležitejších vitamínov pre žiarivé vlasy, pleť a nechty: Ak vášmu telu chýba toto, prejavy sa vám páčiť nebudú!

Vaša pleť už nevyzerá tak hladko a mladistvo ako kedysi? Vlasy rednú alebo nie sú také husté a lesklé, ako si pamätáte? A čo vaše nechty? ...
  • Zdroj: Getty/Galina Zhigalova

Vaša pleť už nevyzerá tak hladko a mladistvo ako kedysi? Vlasy rednú alebo nie sú také husté a lesklé, ako si pamätáte? A čo vaše nechty? Sú pevné a zdravé alebo sa neustále štiepia a lámu? Tu je prehľad toho, čo vaše telo potrebuje a nemá.

1. Extrakt z hroznových semien

Pomôže vám znížiť účinky poškodenia kože spôsobeného UV žiarením a environmentálneho stresu a zároveň podporí hojenie tkanív a regeneráciu buniek. Tiež znižuje známky starnutia. A čo je najlepšie, extrakt z hroznových jadierok je 50-krát silnejší ako vitamín E.

Alkohol pôsobí na ľudský organizmus zhubnejšie ako si chceme pripustiť: 60 rôznych ochorení a aha, čo robí so SVALMI, veď to je HROZNÉ! Zobraziť článok

Nielenže chráni vašu pokožku pred poškodením, ale tiež aktívne zachytáva voľné radikály, ktoré spôsobujú starnutie pokožky. Pre vašu pleť to znamená omladenie v podobe eliminácie jemných liniek a vrások.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});