Nalomený necht? Vďaka tomuto jednoduchému, no úžasnému TRIKU už nemusíte svoje prirodzené nechty radikálne skracovať

Občas sa to stane. Len čo vaše nechty dosiahnu požadovanú dĺžku, stane sa drobná chyba a necht sa zo strany nalomí. Nepríjemné! Namiesto ...
  • Zdroj: Pexels/ solod_sha

Občas sa to stane. Len čo vaše nechty dosiahnu požadovanú dĺžku, stane sa drobná chyba a necht sa zo strany nalomí. Nepríjemné! Namiesto radikálneho skrátenia všetkých nechtov skúste svoj necht zachrániť špecifickým trikom. Ako to funguje?

Takto sa to robí:

Pomocou nožníc odstrihnite malý kúsok čajového vrecúška. To by malo byť dostatočne veľké, aby dobre pokrylo celú trhlinu. Potom naneste na necht vrstvu číreho laku. Kým je lak ešte mokrý, priložte vystrihnutý kúsok čajového vrecúška na zlomené miesto pinzetou a zľahka stlačte. Nechajte poriadne zaschnúť. Teraz naneste farebný lak na nechty a v poslednom kroku vrchný lak.

Manikúra podľa farieb aury.
Tajomný, mystický a na mieru šitý NECHTOVÝ TREND pre všetkých fanúšikov astrológie: Vyskúšajte Aura Nails! Zobraziť článok

Tip: Aby kúsok čajového vrecúška ešte lepšie držal, môžete ho namiesto priehľadného laku pripevniť lepidlom na nechty a potom nechty nalakovať ako obvykle.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});