To je krása! 3 najtrendovejšie manikúry JESENE vás celkom očaria, pripravte sa na FARBY, bude to veselé

Čau, jemné ružové a trblietavé! Ahojte, nové sýte farby! Na jeseň sa toho pre vaše nechty veľa zmení. Je čas na zemitejšie a sýtejšie ...
  • Zdroj: Pexels/ Designecologist

Čau, jemné ružové a trblietavé! Ahojte, nové sýte farby! Na jeseň sa toho pre vaše nechty veľa zmení. Je čas na zemitejšie a sýtejšie farby.

Nové trendy lakov na nechty tvoria úžasný kontrast ku všetkým odtieňom sivej, ktoré vám obloha v najbližších týždňoch ponúkne a navodia vám dobrú náladu hneď, ako na ne pozriete. Od čerešňovej moka po oranžovo-hnedú, tieto tri pozitívne odtiene nechtov vás budú sprevádzať počas niekoľkých nasledujúcich mesiacov.

Princezná z Walesu zažiarila na podujatí s cieľom zvýšiť povedomie o dôležitosti duševného zdravia.
Opäť na výbornú! Princezná Kate predviedla DOKONALÝ biznis look: V pletenom komplete je inšpiráciou pre všetky pracujúce ženy Zobraziť článok

Cherry Mocha Nails

Ružová bola minulé leto všade! Nie je teda prekvapujúce, že na trendové pódium sa na jeseň 2023 vyšplhá ďalšia farba: Cherry Red, alebo ešte lepšie, Mocha Cherry Red. O niečo tmavšia, do fialova sfarbená čerešňová červená, tak trochu pripomína Umu Thurman v Pulp Fiction.

Prečo ožíva humbuk okolo Rouge Noir? Farba zapôsobí svojou výstrednosťou a opulentnosťou a len máloktorý lak na nechty vyzerá tak očarujúco on!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});