Nahnevaný alebo SKLAMANÝ partner: Ako vo vzťahu rozpoznať, že s tým druhým nie je niečo v poriadku? Ide to aj bez slov, zistite, ako!

Máte pocit, že je váš partner v súvislosti s vami sklamaný, no o dôvodoch mlčí? Podľa týchto 3 znakov zistíte, či ste mu nevedomky ublížili. ...
  • Zdroj: Getty/Constantinis

Máte pocit, že je váš partner v súvislosti s vami sklamaný, no o dôvodoch mlčí? Podľa týchto 3 znakov zistíte, či ste mu nevedomky ublížili.

1. Ticho

Vaša priateľka alebo priateľ už neodpovedá alebo odpovedá len veľmi krátko? Možno je len v strese – alebo ju možno ranili vaše slová či činy. Ak niekoľko vašich správ zostane nezodpovedaných, je to často znak toho, že sa niečo deje. Opýtajte sa priamo a určite nie útočne. 

Máte po rozchode a váš EX robí TOTO? Chýbate mu! Jasné znaky, že na vás bývalý nedokáže zabudnúť Zobraziť článok

2. Pasívno-agresívne správanie

Typickou reakciou na zranenia môžu byť sarkastické alebo neslušné komentáre typu „dnes si zasa prišiel včas“. Dokonca aj neslušné vtipy na váš účet v skupine môžu signalizovať, že človek má s vami problém. Ďalšia nuansa pasívno-agresívneho správania: ticho. Namiesto toho, aby ste problém riešili otvorene, váš náprotivok vám ukazuje, že niečo nie je v poriadku.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});