Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Úchylky, bývalé frajerky, pohlavné choroby: Ste si istá, že vám hovorí pravdu? Odhaľte 3 najzbytočnejšie chlapské klamstvá ohľadom SEXU

Téma sexu mužov zaujíma pri každej príležitosti. Vedia však povedať celú pravdu a odhaliť svoje erotické sny, fantázie či trápenia?
  • Zdroj: Getty/domoyega

Téma sexu mužov zaujíma pri každej príležitosti. Vedia však povedať celú pravdu a odhaliť svoje erotické sny, fantázie či trápenia?

Pri rečiach o posteľnom jude sa niektorí nedajú zastaviť, ale ak dostanú otázku priamo na telo, stiahnu sa do pomyselnej ulity a pre istotu zmenia tému alebo ju rovno odignorujú. Veľa z nich sa bohužiaľ neodváži hovoriť o svojich túžbach, čo vedie k zbytočným a často aj vážnym konfliktom. Takmer v 40 percentách majú napríklad problém požiadať partnerku, aby spolu vyskúšali v posteli niečo nové.

Sex s bývalým ako téma partnerského rozhovoru: Dámy, ste na TENKOM ľade! Koľko o ňom prezradiť svojej súčasnej polovičke? Zobraziť článok

K tomu sa viažu aj ich najzbytočnejšie klamstvá:

Malé úchylky

Mužov možno primárne rozdeliť na „horniakov“ (všímajúcich si ženské prsia) a „dolniakov“ (zbožňujúcich ženský zadok). Ale tu to nekončí, mnoho z nich má aj neškodné fetiše ako slabosť pre pekné ženské nohy a chodidlá, pohľad na dlhé vlasy či ženské lodičky, latex, S/M… Väčšina ale o tom nedokáže otvorene rozprávať ani pred dlhoročnou partnerkou.

A ženy? Nebudeme si klamať, svoje malé fetiše skrýva asi 20 percent žien (a 30 percent mužov). Pritom je škoda, že sa nedokáže toľko ľudí odvážiť si priznať nejakú erotickú fascináciu. Možno sa tak spolu ochudobňujú o mnoho príjemných zážitkov.      

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});