Nahnevaný alebo SKLAMANÝ partner: Ako vo vzťahu rozpoznať, že s tým druhým nie je niečo v poriadku? Ide to aj bez slov, zistite, ako!

Máte pocit, že je váš partner v súvislosti s vami sklamaný, no o dôvodoch mlčí? Podľa týchto 3 znakov zistíte, či ste mu nevedomky ublížili. ...
  • Zdroj: Getty/Constantinis

Máte pocit, že je váš partner v súvislosti s vami sklamaný, no o dôvodoch mlčí? Podľa týchto 3 znakov zistíte, či ste mu nevedomky ublížili.

Vo vzťahoch, či už romantických, priateľských alebo profesionálnych, sa skôr či neskôr stanú zranenia. V ideálnom prípade sa to nedeje úmyselne, ale z času na čas si ublížia všetci a občas aj svojmu okoliu. Pokiaľ vaše slová alebo činy nezanechajú hlboké rany, zvyčajne ich dokážete napraviť. 

Chcete sa rozísť a zachovať si pri tom tvár? Nepodľahnite emóciám, TAKTO to urobíte jasne a s rešpektom. Ale kedy na to stačí len rýchly telefonát? Zobraziť článok

No čo ak ani neviete, že ste tomu druhému ublížili? Možno ste povedali hlúpy vtip alebo urobili niečo, čo zranilo city niekoho iného… V ideálnom prípade by vám daná osoba priamo povedala, čo ju trápi, namiesto toho, aby ignorovala vaše správy, otázky alebo odpovedala úsečne. Sú však ľudia, pre ktorých to nie je také jednoduché. Ako sa zranenie prejavuje? 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});