5 kabelkových vecí, bez ktorých Francúzky NEVYCHÁDZAJÚ z domu: Vďaka tomuto sú vždy krásne, štýlové a šik!

Príjemná vôňa, bezchybný mejkap, minimalistický štýl... Čo robí Francúzky také neodolateľné a šik? Ich tajomstvo spočíva v nasledujúcich ...
  • Zdroj: Northfoto

Príjemná vôňa, bezchybný mejkap, minimalistický štýl... Čo robí Francúzky také neodolateľné a šik? Ich tajomstvo spočíva v nasledujúcich doplnkoch!

Micelárna voda

Základ bezchybného mejkapu je čistá a hydratovaná pleť a tú bez kvalitnej starostlivosti nedosiahnete. Stavte na praktickú kozmetiku tri v jednom presne ako Francúzky. Kabelkové balenie micelárnej vody vás zachráni vždy pred alebo po vstupe do fitka či v prípade horúcich letných dní. Mimochodom, micelárku môžete efektívne využiť aj v prípade, že si počas dňa znečistíte oblečenie alebo obuv.

Francúzka móda vám dodá šmrnc aj na konci leta.
Čo nosia Francúzky v prechodnom období? Tieto 4 kombinácie sú aktuálne ULTRA TRENDOVÉ, ľahko ich zapracujete aj do svojho šatníka! Zobraziť článok

Maskara

Oči sú zrkadlom duše, tak si tie svoje skrášlite! Kým ráno začínate s dokonalými mihalnicami, poobede už farba môže byť nepekne otlačená pod vašimi očami. Takže - micelárkou dočistiť a šup naniesť novú čiernu vrstvu maskarou, ktorú máte vždy v kabelke!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});