Francúzky prisahajú na pletený SVETER s týmto jemným vzorom: Je absolútnym trendom JESENE, už ho máte?

Sú pletené svetre nudné? Francúzky si zakladajú na obzvlášť krásnom vzore, ktorý má veľký vplyv na celkový outfit. Tušíte, akom?
  • Zdroj: Northfoto

Sú pletené svetre nudné? Francúzky si zakladajú na obzvlášť krásnom vzore, ktorý má veľký vplyv na celkový outfit. Tušíte, akom?

Dôvod, prečo je jeseň skvelá? Pleteniny! Francúzky nosia modely predovšetkým s modrými alebo čiernobielymi pásikmi. Nejde o úplnú novinku, práve naopak.

Pásikovaný sveter má svoju bohatú (a luxusnú) históriu. Na jednej strane si môžete byť istá, že nikdy nevyjde z módy, na druhej strane, pri stylingu sa môžete riadiť módne orientovanými Francúzkami či Švédkami, ktoré to celé dotiahli k dokonalosti. 

Váš outfit bude vyzerať obzvlášť elegantne, ak svoj pruhovaný sveter skombinujete s klasickými padavými nohavicami. Ak tento kúsok doladíte k džínsom, budete pôsobiť ležérnejšie a vyžarovať pohodu.

Obliekanie je zábava. Aj po 40-tke!
Elegantná, hravá alebo romantická? Inšpirujte sa ZNALKYŇAMI módy 40+, dobre vedia, ako outfitom pritiahnuť všetky pohľady! Zobraziť článok

V kombinácii s béžovými topánkami premeníte svoj outfit na štýlový. Pruhovaný sveter je teda skutočným umelcom na rýchle prezliekanie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});