Čo nosia Francúzky v prechodnom období? Tieto 4 kombinácie sú aktuálne ULTRA TRENDOVÉ, ľahko ich zapracujete aj do svojho šatníka!

Už ste oprášili prechodné bundy? Brzdite! Ešte prídu teplejšie dni. Tu sa dozviete, aký štýl nosia módne kráľovné Európy v tomto ročnom ...
  • Zdroj: Northfoto

Už ste oprášili prechodné bundy? Brzdite! Ešte prídu teplejšie dni. Tu sa dozviete, aký štýl nosia módne kráľovné Európy v tomto ročnom období.

Francúzsky chic inšpiruje znova a znova, pretože ovláda balansovanie medzi nadčasovosťou a povedomím o trendoch elegantnejšie ako čokoľvek iné.

V chladnom období sú pletené svetre must have.
Módne trendy na JESEŇ a ZIMU priniesli len jedno VÝRAZNÉ prekvapenie: Všetko ostatné už máte doma! Zobraziť článok

S niekoľkými kľúčovými kúskami dostanete do svojho šatníka štýl Francúzok a v posledných teplých týždňoch roka ukážete svoje nové trendové JA!

Klasické kombi

Menej je niekedy viac. Francúzky sa často spoliehajú na základné kúsky na dosiahnutie elegantného a jednoduchého vzhľadu. S kombináciou bielej košele alebo trička a džínsov sa nemusíte príliš obávať o svoj styling! Na leto sú namiesto dlhých džínsov tou správnou voľbou napríklad džínsové šortky. Aby ste boli ešte viac trendy, stavte na takzvané „Jorts“, trendy verziu sezóny.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});