Predpovedala aj predčasné voľby! Známa jasnovidka Elvíra tvrdí, že nás čakajú ŤAŽKÉ časy, situácia nebude vôbec dobrá: Na čo sa máme pripraviť?

Po dlhšom čase sme sa opäť obrátili na známu jasnovidku Elvíru, ktorá už v našom minulom rozhovore predpovedala predčasné voľby. No podľa ...

Po dlhšom čase sme sa opäť obrátili na známu jasnovidku Elvíru, ktorá už v našom minulom rozhovore predpovedala predčasné voľby. No podľa nej to ani teraz ružové nebude!

Fotogaléria

V posledných mesiacoch sme zvyknutí na veľké politické otrasy. Je to nový trend, na ktorý si musíme zvyknúť? Aký vplyv bude mať na nás nové rozdelenie politickej moci? Zaobídeme sa bez škandálov?

Žiadna úroveň. Aj hulváti tu ostali. Hádky boli, aj budú, škandály tiež. 

Do konca roka máme pred sebou posledné tri mesiace. Aké budú? Na čo sa máme pripraviť?

Ako-tak sa budú snažiť nevyhrotiť niektoré veci, no opakujem, zmenu nech nikto minimálne do konca roka nečaká. Čakajú nás sviatky, Vianoce, každý sa bude ponáhľať, na nič nebude čas. Na reformy už vôbec nie!

Za ostaté mesiace nenapredovalo zdravotníctvo. Bude to lepšie, alebo práve naopak, horšie?

Vôbec nenastanú zmeny, dokonca sa budú zdražovať aj lieky. Čo sa týka starostlivosti o pacientov, nebude sa to zlepšovať. Na naše zdravotníctvo sa bude aj naďalej sťažovať, financie nie sú a momentálne ani to nemajú odkiaľ zobrať. 

Lekárka Marianna: Na oddelení dojčiat sme v zime upchávali škáry v oknách, ale na ministerstve zdravotníctva ich mali nové! Zobraziť článok

Školstvo tiež nenapreduje, modernizácia v nedohľadne. Ako to bude vyzerať práve v tomto obore?

V školstve by mali nastať nejaké zmeny, no až o rok či o dva. Sú to zastaralé systémy, ktorá by sa mali postupne začať meniť. 

Mladí odchádzajú do zahraničia, kde majú lepšie vyhliadky, platobné podmienky. Mnohí sa už na Slovensko nevrátia… Zmení sa to, môžeme očakávať pozitívnu zmenu?

Nečakajte. Väčšina mladých ľudí poodchádza, mladí ľudia tu nemajú prečo ostať. Okolité štáty ako Česko, Rakúsko, Nemecko majú lepšie vysoké školy, fungujúce zdravotníctvo, platobne sú úplne inde ako Slovensko. Prečo by tu mali tí ľudia ostať?! A nevyberajú si len okolité štáty, ale aj Holandsko, Kanadu, Ameriku, Austráliu. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});