Predpovedala aj predčasné voľby! Známa jasnovidka Elvíra tvrdí, že nás čakajú ŤAŽKÉ časy, situácia nebude vôbec dobrá: Na čo sa máme pripraviť?

Po dlhšom čase sme sa opäť obrátili na známu jasnovidku Elvíru, ktorá už v našom minulom rozhovore predpovedala predčasné voľby. No podľa ...

Po dlhšom čase sme sa opäť obrátili na známu jasnovidku Elvíru, ktorá už v našom minulom rozhovore predpovedala predčasné voľby. No podľa nej to ani teraz ružové nebude!

Fotogaléria

Predpovedali ste predčasné voľby. Máme to za sebou. Ľudia od novej vlády očakávajú zmeny k lepšiemu, inteligentnejšiu, vyspelejšiu politiku, komunikáciu na úrovni. Dočkajú sa?

Žiaľ, ja vidím naťahovačky, problémy. Nebude to tak, ako si všetci predstavovali. Taký pokoj, kľud vidím až budúci rok 2024, na jar, čiže tam bude síce dohoda, no budú sa aj naťahovať Fico, Pellegrini a spol. Zmeny sa ľudia, ktorí si od Fica sľubovali istoty, nedočkajú. Je to veľký omyl!

Stále stojíme na jednom mieste. Tie sľuby, boli len sľubmi, nič sa neurobí, nevidím tu v budúcnosti žiadny pozitívny výsledok. Platy budú stagnovať, ceny potravín sa zvyšujú, zdravotníctvo nebude napredovať. Vidím veľa rozvodov, vrážd, samovrážd, samoubližovanie. Situácia nebude vôbec dobrá. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});