Tieto ženské hviezdy šoubiznisu NEDOKONČILI ani strednú školu, chýba im maturita, ale na konte majú milióny dolárov a zástupy fanúšikov!

Celú mladosť sme počúvali z okolia, že na to, aby sme sa mali v živote dobre, musíme vyštudovať kvalitnú univerzitu a nájsť si dobre ...

Celú mladosť sme počúvali z okolia, že na to, aby sme sa mali v živote dobre, musíme vyštudovať kvalitnú univerzitu a nájsť si dobre platenú prácu.

Fotogaléria

Rihanna

Ani svetoznáma barbadoská speváčka sa dlho neohriala pred tabuľou. Ako 16-ročná podpísala hudobnú zmluvu so spoločnosťou Def Jam a odišla zo školy. Odvtedy vydala nespočetné množstvo hitov ako napr. Umbrella, Take a Bow, Disturbia, Diamonds, Stay, Love the Way You Lie či The Monster (s Eminemom). Stihla si vybudovať aj vlastné módne a kozmetické impérium.

Rihanna
Rihanna po PRVÝKRÁT ukázala tvár svojho SYNA: Video barbadoskej krásky je snáď to najroztomilejšie, čo dnes uvidíte! Zobraziť článok

Jennifer Lawrence

Hviezda filmovej série Hry o život ukončila formálne vzdelávanie ako 14 ročná. Nemá tak ani maturitu či diplom. Napriek tomu patrí k najúspešnejším herečkám súčasnosti. V dvadsiatich rokoch sa tak stala druhou najmladšou herečkou nominovanou na Oscara v kategórii najlepší ženský herecký výkon. Za zhliadnutie stoja aj filmy ako Terapia láskou, Pasažieri, Matka či Červená volavka. Vo voľných chvíľach sa venuje aspoň samoštúdiu.

Viac foto nájdete v priloženej galérii.

Maturitu nemajú ani známe dámy ako herečka Christina Applegate, speváčka Avril Lavinge, herečka a komička Whoopi Goldberg, modelka Paris Hilton či herečky Drew Barrymore, Catherina Zeta-Jones a Nicole Kidman. Týmto však nechceme nikoho od školy odrádzať, lebo vedomosti sú to jediné, čo vám nikto nikdy nemôže vziať.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});