Ukážka zo súkromia Douglasa a Zeta-Jones: Takto to vyzerá, keď oslavujú Áčkové celebrity!

Nestáva sa často, že manželia oslavujú narodeniny v ten istý deň. Hoci Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas nemajú v rodnom liste rovnaký ...
  • Galéria8
  • Zdroj: Northfoto, Instagram / @catherinezetajones

Nestáva sa často, že manželia oslavujú narodeniny v ten istý deň. Hoci Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas nemajú v rodnom liste rovnaký ROK narodenia, dátum sedí do bodky!

Fotogaléria

Šarmantná Catherine oslávila 25. septembra svoje 53. narodeniny, jej manžel Michael 78. Láskyplné priania si navzájom vymenili prostredníctvom sociálnych sietí. 

"Máme narodeniny!! Po 24 rokoch, čo spolu oslavujeme náš výnimočný deň, sa stále teším. Milujem ťa!!!" Napísala Zeta-Jones na svojom Instagrame. Douglas bol o čo si romantickejší a svojej vyvolenej odkázal: "Všetko najlepšie k narodeninám, Catherine! Milujem ťa navždy."

Prešlo pár hodín a oslávenkyňa so svojimi sledovateľmi zdieľala video z paluby vrtuľníka, kde spolu s manželom odštartovala narodeninové oslavy. To, kam si to dvojica namierila, sa zrejme dozvieme už čoskoro. Catherine je totiž na Instagrame omnoho aktívnejšia ako jej hollywoodske vrstovníčky. VIDEO si pozrite tu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});