Nečakaný viral zo Super Bowlu: Rihanna mala drsnú konkurenciu, toto sa zapíše do histórie! Tejto kočke patrí obdiv, rešpekt aj úcta

Ak máte na svoje povolanie talent a potrebný „drajv“, tak sa to skôr či neskôr prejaví. Ten svoj naplno ukázala aj mladá Američanka Justina ...
  • Galéria7
  • Zdroj: Northfoto, Instagram / @_jtay_/

Ak máte na svoje povolanie talent a potrebný „drajv“, tak sa to skôr či neskôr prejaví. Ten svoj naplno ukázala aj mladá Američanka Justina Miles.

Fotogaléria

Super Bowl je finálový zápas šampiónov, ktorým vrcholí play-off severoamerickej National Football League v americkom futbale. V Spojených štátoch je to do roku 1967 športová aj spoločenská udalosť, ktorá je vždy obrovskou šou.

Na tej ostatnej v polčase vystúpila aj speváčka Rihanna, pri ktorej diváci nestačili sledovať aj jej skvelú tlmočníčku do posunkovej reči.

Rihanna
Ten výhľad z vane! Rihanna do svojho domu vrazila milióny, AHA, aký luxus ukrýva Zobraziť článok

Nebola to unudená statická slečna, ale dynamická roztancovaná divoška, ktorá prekladu dodala patričnú šťavu a nepočujúci diváci mali z oboch výkonov oveľa väčší zážitok.

Hoci bola jednou z niekoľkých účinkujúcich tlmočníkov, ktorí vystúpili na nedeľnom Super Bowle v arizonskom Glendale, premiérovo bola prvou černošskou nedoslýchavou ženou, ktorej sa to podarilo.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});