Odporné zverstvá BEŠTIÁLNEJ riaditeľky detského domova: Na adopciách detí si postavila nechutný biznis, nechýbali únosy, mučenie ani zabíjanie!

Chýbajúce zákony, dopyt po deťoch aj najmä hlad po peniazoch zapríčinili jeden z najtemnejších prípadov obchodovania s deťmi.
  • Zdroj: Wikipédia, Pixabay.com/ @murrrchalla

Chýbajúce zákony, dopyt po deťoch aj najmä hlad po peniazoch zapríčinili jeden z najtemnejších prípadov obchodovania s deťmi.

Archív memphiskej knižnice Benjamina Hooksa odhaľuje krutosti páchané na týchto deťoch. Boli držané v hrozných podmienkach, často omámené liekmi, aby boli ticho, bité alebo hladné. Boli najatí narkomani a pedofili, aby sa o nich „starali“.

Vyše päťsto úmrtí

Postihnutých, škaredých, alebo pristarých detí nevhodných na adopciu sa zbavovali. Mnohé pochovali na pozemku domova, asi dve desiatky ďalších našli v neoznačených hroboch na neďalekom cintoríne. Odhaduje sa, že za celý čas bolo takto ukradnutých asi päťtisíc detí, približne päťsto zomrelo následkom krutého zaobchádzania, a asi dvadsiatka bola zabitá po fyzickom či sexuálnom zneužívaní.

Násilie, zneužívanie aj pohľad na smrť: Ženské celebrity, ktoré mali v detstve doma hotové PEKLO Zobraziť článok

Rok 1949 bol začiatkom konca. V Tennessee zvolili nového guvernéra Gordona Browninga. Beštiálna riaditeľka zrazu stratila silného ochrancu Crumpa, a čoskoro vyšla o jej domove pravda najavo. Browningovi bolo podozrivé jej okázalé bohatstvo a nechal ho preveriť. Začalo sa vyšetrovanie.

Zabíjala rakovina

Georgia Tann ale zákonom a spravodlivosti unikla. Dňa 15.9. 1950 zomrela na rakovinu maternice. Iba tri dni predtým, ako štát vzniesol obvinenie proti nej a jej ústavu. Nakoniec nikto nebol braný na zodpovednosť, vplyvní účastníci procesu potichu rezignovali.

Hoci štáty New York a Kalifornia prisľúbili v tomto smere konať, pokútne adopcie detí neboli nikdy vyšetrené a žiadne dieťa nebolo nájdete kvôli falošným dokladom. Ani postihnuté rodiny neboli nikdy odškodnené a zdrveným rodičom ostali oči len pre plač.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});