Odporné zverstvá BEŠTIÁLNEJ riaditeľky detského domova: Na adopciách detí si postavila nechutný biznis, nechýbali únosy, mučenie ani zabíjanie!

Chýbajúce zákony, dopyt po deťoch aj najmä hlad po peniazoch zapríčinili jeden z najtemnejších prípadov obchodovania s deťmi.
  • Zdroj: Wikipédia, Pixabay.com/ @murrrchalla

Chýbajúce zákony, dopyt po deťoch aj najmä hlad po peniazoch zapríčinili jeden z najtemnejších prípadov obchodovania s deťmi.

V tom období sa zvýšil dopyt zaneprázdnených a úspešných žien po deťoch. Podarená riaditeľka sa tak zamerala na bohatých a slávnych ľudí (herci, spisovatelia, politici), ktorí neváhali zaplatiť za adopciu malých detí mastné sumy.

Medzi osobnosti, ktoré využili Tannovej služby patrila aj známa hollywoodska herečka Joan Crawford. V roku 1947 si takto adoptovala dvojičky Cathy a Cynthiu.  Dcéru Christinu a syna Christophera si zadovážila cez inú agentúru.

Zlomyseľná tyranka detí? Nechutné TAJOMSTVÁ hollywoodskej divy Joan Crawford mali ostať utajené! Zobraziť článok

Únosy detí a rozprávkové zárobky

Väčší záujem znamenal nutnosť nabrať do „podnikania“ viac ľudí. Jej sieť podplatených sociálnych pracovníkov, policajtov, lekárov a právnikov spoľahlivo fungovala.

Patrili sem aj americký kongresman Edward Hull Crump a miestna sudkyňa Camille Kelley získavajúca deti najmä od chudobných, slobodných a ovdovených matiek. Niektorí pomocníci unášali deti zo škôlok, kostolov a ihrísk. Cieľom boli najmä chudobné rodiny, ktoré nemali prostriedky, ako získať svoje deti späť.

Pre budúcich rodičov si riaditeľka často vymýšľala pútavé príbehy o deťoch, aby ich zatraktívnila. Väčšinou tak pochádzali z dobrých pomerov, kde sa narodili atraktívnym matkám a vzdelaným otcom. Predpokladá sa, že odoberaním a predajom detí zarobila vyše milióna dolárov (na dnešné pomery asi 11 miliónov dolárov).

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});