Recept na najlepšie tekvicové rizoto s fazuľkami si dobre odložte: Ak raz túto ZDRAVÚ dobrotu ochutnáte, nebudete chcieť inú!

Hokkaido je doslova bombou pre naše zdravie. Je zdrojom vysokého obsahu vitamínov C a E, karoténu, vápnika, fosforu a rôznych antioxidantov ...

Hokkaido je doslova bombou pre naše zdravie. Je zdrojom vysokého obsahu vitamínov C a E, karoténu, vápnika, fosforu a rôznych antioxidantov nevyhnutných na ochranu organizmu pred vznikom vážnych chronických ochorení.

Fotogaléria

Hokkaido tekvicu si najčastejšie vychutnávame upečenú alebo vo forme lahodnej krémovej polievky, nátierky či prívarku. No čo by ste povedali na dokonale nutrične vyvážené rizoto? 

Potrebujete len 4 suroviny: Lahodný CHLEBÍK z tekvice vám prinesie esenciu jesene, budete ho milovať vy aj vaše deti Zobraziť článok

Pripravte si:

  • 300 g tekvice (maslová alebo hokkaido)
  • 100 g fazuliek v slanom náleve
  • 2 PL olivový olej
  • soľ
  • 3 PL maslo
  • 1 cibuľu
  • 1 strúčik cesnaku
  • 100 ml bieleho vína
  • 150 g ryže 
  • 1 l zeleninového vývaru
  • strúhaný parmezán a petržlenovú vňať na ozdobu

Postup nájdete na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});