Diétny, no sýty jesenný pôžitok: Tekvica a červená repa vo FANTASTICKOM šaláte! Sezónu týchto dobrôt si nenechajte ujsť

Ak máte záujem o kreatívne recepty z tekvice, hoďte očkom tento šalát. Najlepšie chutí vlažný!

Ak máte záujem o kreatívne recepty z tekvice, hoďte očkom tento šalát. Najlepšie chutí vlažný!

Fotogaléria

Suroviny na 3 porcie:

Čas prípravy: cca 40 minút

  • 1 malá tekvica Hokkaido
  • 3 červené repy (predvarené)
  • 3 PL olivového oleja
  • 1 ČL javorového sirupu
  • soľ, korenie
  • mletá paprika
  • rasca
  • 200 g šalátu (napr. rukola, špenát)
  • 1 červená cibuľa
  • 1 hrsť semienok

Rúru si najskôr predhrejte na 200 stupňov a medzitým umyte tekvicu, potom ju prekrojte na polovicu a vydlabte semienka (v prípade, že vám vadí šupka, ošúpte). Zvyšok nakrájajte na úzke kolieska. Cviklu nakrájajte na plátky.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});