Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Sex s bývalým ako téma partnerského rozhovoru: Dámy, ste na TENKOM ľade! Koľko o ňom prezradiť svojej súčasnej polovičke?

Jasné, že o svojom milovanom chcete vedieť čo najviac. Zdieľate predsa život! Logicky je tu aj sexuálna minulosť a spolu s ňou aj veľká ...
  • Zdroj: Getty/skynesher

Jasné, že o svojom milovanom chcete vedieť čo najviac. Zdieľate predsa život! Logicky je tu aj sexuálna minulosť a spolu s ňou aj veľká otázka: koľko z toho naozaj chcete vedieť/prezradiť?

V prieskume Parship z roku 2022 sa na túto tému pýtali 1 000 ľudí vo veku od 18 do 75 rokov. Výsledok? 44 percent chce o bývalých vzťahoch svojho súčasného partnera vedieť len toľko, koľko je ochotný povedať.

Ďalších 17 percent je však zvedavejších a chceli by vedieť takmer všetko… Len 4 percentám záleží na tom, koľko sexuálnych partnerov bolo pred nimi a štvrtina sa vôbec nezaujíma o bývalé vzťahy ich súčasnej lásky.

Ste si istá, že viete, kto je váš partner?
Ste si istá, že viete, KTO JE váš partner? Vedci upozorňujú na 3 dôležité otázky, ktoré by ste mu v záujme lásky mali použiť, TOTO sú ony! Zobraziť článok

Jednoznačný trend teda znie: čím mladší, tým zvedavejší! Parship psychologička Caroline Erb vysvetľuje: „Výsledky ukazujú, že u mladých párov je prítomnejšia myšlienka na minulé romantické vzťahy a vedome si vyžadujú čo najviac informácií o živote partnera."

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});