Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Sex s bývalým ako téma partnerského rozhovoru: Dámy, ste na TENKOM ľade! Koľko o ňom prezradiť svojej súčasnej polovičke?

Jasné, že o svojom milovanom chcete vedieť čo najviac. Zdieľate predsa život! Logicky je tu aj sexuálna minulosť a spolu s ňou aj veľká ...
  • Zdroj: Getty/skynesher

Jasné, že o svojom milovanom chcete vedieť čo najviac. Zdieľate predsa život! Logicky je tu aj sexuálna minulosť a spolu s ňou aj veľká otázka: koľko z toho naozaj chcete vedieť/prezradiť?

Detailné opisy vášho milostného života s bývalým často vedú k záchvatom žiarlivosti. Je teda vôbec potrebné o tom hovoriť? Na túto otázku samozrejme neexistuje univerzálna odpoveď. Kým niektorí ľudia sú úplne uvoľnení a chápu, že ich drahá polovička nie je včerajšia, iní ťažko znášajú, že má za sebou minulosť, ktorej nie sú súčasťou.

Týchto ľudí je veľmi ťažké uloviť: Ak sa váš nový objav NARODIL v tomto znamení, vyzbrojte sa pevnými nervami, ľahké to nebude Zobraziť článok

Pre vzťah však nie je zdravé úplne ignorovať tému bývalých partnerov. Boli, a je to úplne v poriadku. Ako veľmi je predchádzajúci milostný život zdieľaný, je vlastne vecou uváženia.

Nemusíte zachádzať do najmenších detailov. Pomôcť vám môže, keď si ujasníte, čo sa vám na sexe s bývalým zdalo pekné a čo vôbec nefungovalo. Koniec koncov, môže z toho profitovať súčasný vzťah. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});