Spoveď SUPERMODELKY Lindy Evangelisty vháňa slzy do očí: Viem, že som jednou nohou v hrobe, vyhlásila! Čo sa s ňou deje?

Hviezdna supermodelka 80. a 90. rokov odhalila svoje srdcervúce tajomstvo: za posledných päť rokov jej dvakrát diagnostikovali rakovinu ...

Hviezdna supermodelka 80. a 90. rokov odhalila svoje srdcervúce tajomstvo: za posledných päť rokov jej dvakrát diagnostikovali rakovinu prsníka!

Fotogaléria

Aj keď sú Lindine súčasné vyhliadky povzbudivé, slová lekára naznačujú, že stále nemá vyhraté: „Bohužiaľ, nedá sa vylúčiť, že choroba sa v jej tele – náchylnom na tento typ rakoviny – rozvinie znova."

Tatjana Patitz
Smrť 56-ročnej supermodelky Tatjany Patitz je obrovským varovaním: Ženy, POZOR, toto vážne ochorenie sa týka všetkých ročníkov! Zobraziť článok

Napriek vyčerpaniu a neistote sa nevzdáva a aj uprostred ťažkostí dokázala pocítiť reálne šťastie: „Viem, že som jednou nohou v hrobe," povedala Evangelista. „Prešla som si hroznými zdravotnými problémami, ale napriek tomu som dospela do bodu, kedy sa cítim šťastná. Som taká šťastná, že žijem! Všetko, čo teraz príde, je len bonus."

Pripomeňte si krásu Lindy Evangelisty v priloženej galérii. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});