Celková slabosť či vypadávanie vlasov: Všimli ste si na sebe tieto príznaky? Určite ich nepodceňujte, toto vám hrozí

Zdravie máme iba jedno, a tak mu treba vo vlastnom záujme venovať náležitú pozornosť. Niektoré príznaky sa neoplatí ignorovať, lebo môžu ...

Zdravie máme iba jedno, a tak mu treba vo vlastnom záujme venovať náležitú pozornosť. Niektoré príznaky sa neoplatí ignorovať, lebo môžu poukazovať na vážnejšie ochorenie.

Fotogaléria

Pociťujete stále únavu aj napriek dostatku spánku? Máte farbu upírskej nevesty, trpíte závratmi, kŕčmi, celkovou slabosťou, bolesti hlavy sú pravidelným spoločníkom a pridalo sa aj vypadávanie vlasov? Príčinou týchto stavov môže byť nedostatok železa.

Viečka a oči v ohni! Ak na sebe pozorujete TIETO PRÍZNAKY, môže ísť o viac než len únavu: Na toto si dajte veľký pozor Zobraziť článok

Jeho nízke hodnoty spôsobujú anémiu (chudokrvnosť). Únavu pripisujeme väčšinou len nekončiacemu kolotoču práce a starostlivosti o domácnosť, krátkemu spánku a slabej fyzickej aktivite. Preto ju ako varovný signál často ignorujeme. A to nie je dobre.

Nedostatok železa spôsobuje v našom tele oveľa viac ťažkostí, ktoré sa oplatí brať vážne, inak môžu zájsť neprimerane ďaleko. Mnohým nasledujúcim zdravotným problémom viete predísť včasnou konzultáciou s lekárom, ktorý odporučí ďalší postup.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});