58-ročná Monica Bellucci nafotila ODVÁŽNE fotky: Pohľad na jej KRIVKY vyráža dych rovnako ako jej tajný vzťah so slávnym režisérom!

Séria šteklivých fotiek vznikla ako pocta Tine Modotti, modelke, výnimočnej fotografke, herečke a politickej aktivistke v Mexiku, ktorá ...

Séria šteklivých fotiek vznikla ako pocta Tine Modotti, modelke, výnimočnej fotografke, herečke a politickej aktivistke v Mexiku, ktorá zomrela vo veku 45 rokov. 

Fotogaléria

Monica Bellucci, oslavovaná talianska herečka, sa v žiadnom prípade nepohybuje v tieni svojej nádhernej dcéry Devy. Vo veku 58 rokov sa objavila na titulnej strane časopisu Numéro a všetkým vyrazila dych!

Talianskej sexbombe je poriadne horúco aj v súkromí. Potvrdili sa totiž fámy, že tajne randí s majstrom kresleného hororu Timom Burtonom (64), bývalým partnerom známej herečky Heleny Bonham Carter a priateľom Johnnyho Deppa.

Spoločné chvíle si údajne užívajú už štyri mesiace. Láskou však mali zahorieť už vlani v októbri počas filmového festivalu Lumiere v Lyone.

Deva Cassel
Dievča, ktoré po slávnych rodičoch vyhralo genetický jackpot: Jej mama je BRUTÁLNA DIVA, otec šarmantný Francúz Zobraziť článok

Bellucci bola v minulosti dvakrát vydatá, obe jej manželstvá však skončili rozvodom. Jej prvé manželstvo s fotografom Claudiom Carlosom Bassom trvalo šesť mesiacov. V roku 1999 sa vydala za francúzskeho herca Vincenta Cassela. Majú spolu dve dcéry Devu a Leonie.

Nádherná Monica Bellucci aj v GALÉRII.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});