Farbíte si vlasy doma? Pomocou týchto účinných TRIKOV zistíte, ktorý odtieň vám najviac pristane: Riaďte sa našim manuálom, výsledok bude stáť za to!

Vždy rovnaká farba vlasov... Túžite po zmene, no neviete, ktorý odtieň vám pristane najviac? Zistite, ktorý farebný tón vám naozaj sedí.

Vždy rovnaká farba vlasov... Túžite po zmene, no neviete, ktorý odtieň vám pristane najviac? Zistite, ktorý farebný tón vám naozaj sedí.

Fotogaléria

Podtón a farba pleti

Ďalším faktorom, ktorý by ste pri hľadaní dokonalej farby vlasov nemali ignorovať, je vaša pleť. Farba vlasov má veľký vplyv na to, ako vyzerá vaša pokožka. Ak sa vám farba vlasov a pleť nezhodujú, môžete vyzerať bledo a unavene. Avšak farba, ktorá zodpovedá vašej pleti, môže spôsobiť, že pokožka bude vyzerať žiarivo vitálna.

Veľmi svetlá pleť: Svetlé farby na vlasy ako popolavá blond alebo platinová blond sú vhodné pre veľmi svetlú pleť. Je však dôležité, aby vaše vlasy nemali žltý nádych, pretože to môže vyzerať nezdravo.

Ako získať dokonalé výsledky domácim farbením vlasov? Pozor, tieto 3 chyby môžu spôsobiť katastrofu!
Ako získať dokonalé výsledky domácim farbením vlasov? Pozor, ak nedodržíte toto, môžete spôsobiť KATASTROFU! Nikdy nezabudnite na posledný bod Zobraziť článok

Svetlá pleť: Blond je vaša farba, ak máte svetlú pleť. Ale padne vám aj popolavé odtiene hnedej, svetlohnedej alebo tóny s červenkastým leskom, ako sú medené farby. Mali by ste sa však držať ďalej od tmavých farieb, ako je tmavohnedá alebo čierna. Vďaka nim bude vaša pleť vyzerať unavene.

Stredná pleť: Ak máte strednú pleť, mali by ste sa rozhodnúť pre pieskové tóny alebo karamelové nuansy. Farby ako béžová blond, svetlohnedá alebo tmavá blond vyzerajú obzvlášť krásne.

Tieto ženy zaplatili za trendy účesy hotový MAJETOK, no z výsledku boli totálne zhrozené: Pozrite si ich FOTKY, z kaderníctva odchádzali s plačom! Zobraziť článok

Tmavá pleť: Ak máte tmavú pleť, môžete nosiť takmer akúkoľvek farbu vlasov. Je však vhodné zostať na tmavšej strane a siahnuť po tónoch ako červenohnedá, tmavočervená, mahagónová alebo dokonca čierna s modrým leskom. Blond vyzerá s vašou pleťou neprirodzene a zvyčajne je pre vás príliš svetlá.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});