Pravda o Priateľoch je vonku: S touto herečkou bol na pľaci problém a najradšej by ju vyškrtli! Bola NUDNÁ, tvrdí režisér

Známy americký sitkom asi netreba zvlášť predstavovať. Partia šiestich hlavných hrdinov a množstvo vedľajších postáv vytvorila megaúspešný ...

Známy americký sitkom asi netreba zvlášť predstavovať. Partia šiestich hlavných hrdinov a množstvo vedľajších postáv vytvorila megaúspešný projekt konca 20. storočia.

Fotogaléria

Premiéra prvého dielu Priateľov sa konala 22. septembra 1994. Celkovo bolo 22. nakrútených 236 (cca 20- 22 minútových) častí rozdelených do desiatich sérií.

Z mladých hercov - Jennifer Aniston (ako Rachel Green), Courteney Cox (ako Monica Geller), Lisa Kudrow (ako Phoebe Buffat), Matt LeBlanc (ako Joey Tribbiani), Matthew Perry (ako Chandler Bing), David Schwimmer (ako Ross Geller) sa rýchlo stali miláčikovia miliónov divákov na celom svete.

Ako dobre poznáte kultový seriál Priatelia? Otestujte sa! Zobraziť článok

Bol to dobre namazaný stroj, ktorý fungoval na plné obrátky. Občas však nejaké to koliesko zaškrípalo. Podľa ostrieľaného seriálového režiséra Jamesa „Jimmyho“ Burrowsa (82) neboli Friends výnimkou. Má k tomu čo povedať, nakoľko vtedy už mal za sebou pár úspešných seriálov.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});