Starnutie neobchádza ani BOŽSKÚ Jennifer Aniston: Bez hanby ukázala celému svetu svoje vyrastajúce šediny! FOTO, ktoré len tak neuvidíte

Hollywoodska hviezda Jennifer Aniston (54) je jednou z tých šťastných žien, ktorú milujú asi všetci. Aj s vráskami či šedinami na hlave.

Hollywoodska hviezda Jennifer Aniston (54) je jednou z tých šťastných žien, ktorú milujú asi všetci. Aj s vráskami či šedinami na hlave.

Fotogaléria

Na nič sa nehrá a je sama sebou. Preto sa smelo postavila pred instr kameru s prešedivenými vlasmi. A fanúšikovia? Tí ju milujú ešte viac, že sa im odhalila aj v tejto podobe, hoci si propagovala svoj kozmetický produkt.

Jennifer Aniston
Sexi ako nikdy predtým: Jennifer Aniston na premiére svojej komédie predviedla PREKRÁSNE ŠATY, ktoré dokonale zvýraznili jej postavu Zobraziť článok

Jen sa môže z mladosti pochváliť účesom, ktorý ovplyvnil množstvo žien. Pod rukami šikovnej kaderníčky sa zmenila na seriálovú Rachel Green (Priatelia) s jej inšpiratívnym blond lookom.

Hoci herečka sama neskôr priznala, že ten účes nenávidela, ženy nútili svoje kaderníčky, aby im na hlave vyčarovali práve „Rachel“.

Trik na umývanie vlasov podľa FRANCÚZOK prinavracia prameňom ich žiarivú krásu: A čo je najlepšie - ŠETRÍ peniaze! Zobraziť článok

Pre veľa žien predstavujú nové šediny, a celkovo šedivé vlasy, stres z prichádzajúceho starnutia. Práve známe krásky majú tú „moc“ všetkým ukázať, že je to úplne prirodzená vec, ktorú treba len hrdo prijať.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});