Spoznali by ste ešte toto malé dievčatko? Z dcéry Moniky z Priateľov vyrástla NÁDHERNÁ žena!

Na krku sladkých osemnásť a za rodičov má hollywoodsky herecký pár Courteney Cox a Davida Arquettea. Celebritná dcéra asi uznala, že ...

Na krku sladkých osemnásť a za rodičov má hollywoodsky herecký pár Courteney Cox a Davida Arquettea. Celebritná dcéra asi uznala, že nadišiel čas sa trochu zviditeľniť.

Fotogaléria

Courteney Cox (58) začala s herectvom ako dvadsaťročná v roku 1984, no na skutočný herecký úspech si musela počkať desať rokov s komediálnym sitkomom Priatelia.

V ňom si zahrala poriadkumilovnú Monicu Geller a sestru romantického paleontológa Rosa Gellera (David Schwimmer). Šestica filmových Priateľov počas desiatich sérii (236 častí) zabávala divákov na celom svete.

Hit internetu! Schwimmer si totálne vystrelil z nahej Aniston: Z jeho reakcie pôjdete do kolien! Zobraziť článok

Zaujímavý bol pre Courtney aj rok 1996, kedy začalo nakrúcanie úspešného hororu Vreskot (Scream), kde stvárnila reportérku Gale Weathers. Počas neho sa zoznámila s budúcim manželom Davidom Arquetteom (51). Päť rokov od svadby sa mi v lete 2004 narodila dcéra Coco Arquette.

Jennifer Aniston pritvrdila: Jej fotku zo sprchy už videli milióny! Zobraziť článok

Krstnou mamou bola nemenej známa Jennifer Aniston (Rachel Green z Priateľov). Herecký pár sa nakoniec rozviedol v roku 2013, ale k rozchodu prišlo už o tri roky skôr. Napriek nemu ostali dobrými priateľmi a striedavo vychovávali malú Coco, ktorej neskôr pribudli dvaja nevlastní súrodenci od otca.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});