Mníška Mariam Soulakiotis používala na financovanie kláštora OHAVNÉ metódy: Polícia v pivnici našla až 46 detí, nahé a PODVYŽIVENÉ ženy, aj 170 tiel!

Navonok pobožná grécka abatyša Mariam Soulakiotis, ale v skutočnosti podvodníčka a sériová vrahyňa, ktorej obete nevedia dodnes presne ...
  • Zdroj: Instagram/ @mariamsoulakiotis

Navonok pobožná grécka abatyša Mariam Soulakiotis, ale v skutočnosti podvodníčka a sériová vrahyňa, ktorej obete nevedia dodnes presne spočítať.

Narodila sa v roku 1883 ako Marina v gréckej dedine Keratea (asi 50 km od Atén) do chudobnej rodiny. Pred vstupom do pravoslávneho rádu pracovala ako robotníčka v továrni. V cirkvi začínala ako mníška v hlavnej gréckej ortodoxnej cirkvi (GOC), ale čoskoro sa stala blízkou dôverníčkou rehoľného predstaveného, biskupa Matúša Karpathakisa z Vrestheny.

Alžbeta Báthoryová
Krvavá uhorská grófka Alžbeta Báthoryová: Jej SADISTICKÁ úchylka stála život desiatky mladých dievčat, ktoré prežívali doslova pekelné muky! Zobraziť článok

S ním neskôr v roku 1927 založila kláštor Panagia Pefkovounogiatrissa, ktorý oficiálne vznikol na „uctievanie Obetovania Panny Márie“, ale arcibiskup dal jasne najavo, že cieľom kláštora je finančne podporovať rodiace sa hnutie „starého kalendára“.

Finančne sa im zjavne darilo, lebo sídlo prikupovalo okolité pozemky. Kláštor ponúkal aj liečbu tuberkulózy, vzhľadom na údajné zdravotné prínosy jeho vysokohorskej polohy pre tých, ktorí si nemohli dovoliť konvenčnú liečbu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});