Dedička klanu Versace v mladosti tajila svoje priezvisko: SMRŤ strýka ju ako malú zdrvila, roky bojovala s ANOREXIOU

Prominentné deti majú možno v konečnom dôsledku viac peňazí, ale neznamená to, že majú bezproblémové a šťastnejšie detstvo či mladosť.

Prominentné deti majú možno v konečnom dôsledku viac peňazí, ale neznamená to, že majú bezproblémové a šťastnejšie detstvo či mladosť.

Fotogaléria

Keď v roku 1980 stretla talianska módna návrhárka Donatella Versace amerického modela Paula Becka, ešte netušila, že medzi nimi prebehne povestná iskra, ktorá ich o tri roky neskôr privedie pred oltár. Z lásky sa im narodila dcéra Allegra (1986) a syn Daniel (1989). Manželstvo im vydržalo do roku 2000.

Spolu s mladším bratom vyrastala Allegra blízko Milána. Ako malá navštevovala deväť rokov hodiny baletu, ktorého je dodnes veľkou obdivovateľkou.

Za to pripisuje zásluhy svojmu obľúbenému strýkovi Giannimu Vesacemu. Toho zavraždili, keď mala 11 rokov. Z jeho bolestnej straty sa dlho spamätávala.

Gianni Versace
Posledné minúty pred hroznou smrťou: Život Gianniho Versaceho († 50) ukončil dvoma výstrelmi tmavovlasý muž v šortkách Zobraziť článok

Neskôr navštevovala Britskú školu v Miláne, kde bola prísne strážená. Po strednej škole odišla na americké univerzity. Najprv na súkromnú Brown University na Rhode Islande, potom Kalifornskú univerzitu v Los Angeles, kde sa zamerala na francúzštinu, dejiny umenia a divadlo.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});