Násilná BEŠTIA robila mužom zo života peklo: Milencovi odrezala hlavu a stiahla ho z kože! No z toho, čo NASLEDOVALO potom, vám príde zle

Na prvý pohľad nenápadná žena Katherine Knight bola prvou Austrálčankou odsúdenou na doživotie bez možnosti podmienečného prepustenia. ...
  • Zdroj: Instagram/ @katherineknight

Na prvý pohľad nenápadná žena Katherine Knight bola prvou Austrálčankou odsúdenou na doživotie bez možnosti podmienečného prepustenia. A to ešte dobre obišla.

Mladá Katherine (*24. 10. 1955) vyrastala so súrodencami v nefunkčnom rodinnom prostredí. Jej matka Barbara mala milenca Kena, s ktorým po opustení manžela mala neskôr ďalšie deti. Ken bol násilný alkoholik a denne ju znásilňoval. Barbara svojim dcéram často rozprávala intímne detaily zo svojho sexuálneho života, a ako veľmi neznáša sex a mužov.

Raz sa Katherine dokonca posťažovala matke, že Ken chce, aby sa pripojila. Matka jej mala povedať, aby „sa s tým zmierila a prestala sa sťažovať“. Katherine neskôr tvrdila, že do jedenástich rokov bola často sexuálna napadnutá niekoľkými členmi rodiny (okrem vlastného otca).

Násilie, zneužívanie aj pohľad na smrť: Ženské celebrity, ktoré mali v detstve doma hotové PEKLO Zobraziť článok

V roku 1973 sa mladá Katherine spoznala pri práci na bitúnku v Aberdeene s Davidom Stanfordom Kellettom. David nadmerne pil z traumy po železničnom nešťastí a občas sa priplietol do bitky, v ktorej mu Katherine vedela pomôcť aj tvrdými päsťami.

V meste bola známa tým, že fyzicky ohrozovala každého, kto ju nahneval. Prvý vážny problém nastal medzi nimi už počas svadobnej noci, kedy sa pokúsila mladomanžela zaškrtiť preto, že zaspal po pohlavnom styku.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});