Herečka Natália Germáni milovala TRÉNINGY so zosnulou Diankou Hô Chí! A jej úprimný odkaz všetkým ženám? Dámy, toto je NAJLEPŠIA investícia do zdravia

Dvojnásobná mamička sa o seba vždy vzorne starala, cvičenie patrí do jej pravidelnej každodennej rutiny. Čo sa týka jedálnička, miluje ...

Dvojnásobná mamička sa o seba vždy vzorne starala, cvičenie patrí do jej pravidelnej každodennej rutiny. Čo sa týka jedálnička, miluje zeleninu, no občas aj striedanie slaných a sladkých dobrôt. Aj keď sem-tam zhreší, na zdravý životný štýl nedá dopustiť.

Fotogaléria

Vás našim čitateľkám predstavovať netreba, ste talentovaná herečka, ale aj manželka hudobníka Martina Valihoru a mama dcérky Zuny a Vesy. A pred kamerou, v divadle, na verejných akciách sa väčšinou každá dáma chce ukázať v tom najlepšom svetle. No a pri deťoch je zase potrebná dobrá kondička… Čo pre seba robíte vy?

Ďakujem pekne. V prvom rade musím povedať, že u mňa je to trochu opačne, to čo vytvára kondičku mne sú deti. Som v neustálom pohybe – vytváranie aktivít, hranie hier, ihriská, neustále vstávanie a podávanie niečoho, behanie za nimi.

Okrem toho medzitým stihnúť to čo vyžaduje domácnosť a popritom pracovať je celkom dobrá energetická vysávačka, ale musím povedať, že toto ma drží v kondícii. Vo forme vizuálnej ma drží cvičenie, ktoré je zároveň tým najlepším zdrojom endorfínov a vždy ma nakopne.

Stačí sa HÝBAŤ iba cez víkendy? Vedci majú na vec jasný názor: POZOR, toto sa príležitostným športovcom páčiť nebude! Zobraziť článok

Ste vyťažená ani nie na sto, ale na 120 percent. Dokážete si nájsť čas na cvičenie? Ako sa udržujete vo forme?

Áno, dokážem. Určite to dokáže každý, len treba nájsť spôsob a formu, ktorá zafunguje s jeho životným štýlom. Ja som našla Fitshaker, a aj napriek nášmu ucestovanému životu je to vec, ktorú mám overenú. Funguje nech som kdekoľvek, stačí mať telefón a chuť sa vypotiť. Čo je pre mňa najdôležitejší faktor je ušetrenie času stráveného cestou na cvičenie a domov.

To, že ste vo forme, ste ukázala aj vo filme o športovkyni, ktorá sa po úraze živila pornom. Pred nakrúcaním ste dostala nejaké špeciálne požiadavky? Schudnúť, spevniť, zapracovať na svalovej hmote? Ak áno, aká bola cesta k premene?

Vychádzali z mojej vlastnej iniciatívy priblížiť sa postavou športovkyni a hrdinke príbehu Andrey Absolonovej. V podstate môžem povedať, že som cvičila s Fitshakerom 5-6x týždenne vyše polroka. Posledné 2 mesiace pred natáčaním som zamenila 2-3 tréningy za HITT a BOX na striedačku, ako som mala chuť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});