Ako sa raz a navždy zbaviť nevzhľadného tuku okolo brucha? Táto metóda zaberá DOKONALE, musíte len vydržať!

Vedci upozornili na veľmi účinnú metódu, ktorá vás môže zbaviť tvrdohlavých tukových zásob na bruchu. A čo je najlepšie, výsledky na ...

Vedci upozornili na veľmi účinnú metódu, ktorá vás môže zbaviť tvrdohlavých tukových zásob na bruchu. A čo je najlepšie, výsledky na seba nenechajú dlho čakať.

Fotogaléria

Ukázalo sa, že metóda piatich jedál denne nie je ani zďaleka taká účinná ako sa roky predpokladalo. Namiesto počtu porcií by sme sa podľa vedcov mali zamerať skôr na čas, kedy ich jeme. 

Dámy, schudnúť sa dá aj bez HLADOVANIA: 5 ohromných TIPOV a nadbytočné kilá pôjdu krásne dole. Ale pozor, prvý bod je najdôležitejší! Zobraziť článok

Účastníci nórskeho výskumu mohli počas skúmaného obdobia jesť, čo chceli, ale všetok ich príjem kalórií sa musel uskutočniť v 10-hodinovom časovom okne. To znamená, jesť mohli iba počas konkrétnych desiatich hodín dňa. Štúdie sa zúčastnilo 131 žien, ktoré boli pozorované celkovo sedem týždňov.

Jednotlivé subjekty rozdelili do troch skupín, pričom prvá z nich vykonávala 35 minút HIIT tréningu (vysokointenzívny intervalový tréning) trikrát týždenne a stravovala sa nad rámec svojich tradičných návykov.

Druhá skupina kombinovala HIIT tréning s prerušovaným pôstom a tretia, kontrolná skupina, jednoducho jedla a pohybovala sa tak, ako bola zvyknutá. Najlepšie výsledky zaznamenali výskumníci v druhej, teda kombinovanej skupine.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});