Spomalený metabolizmus vám po 40-ke bráni SCHUDNÚŤ: Takto ho rozbehnete na sto percent a ZHODÍTE zopár kíl

Chudnutie alebo udržanie si štíhlej postavy nemusí byť s pribúdajúcim vekom ťažšie. Osvojte si niekoľko odborných rád, ako naštartovať ...
  • Zdroj: Getty/yacobchuk

Chudnutie alebo udržanie si štíhlej postavy nemusí byť s pribúdajúcim vekom ťažšie. Osvojte si niekoľko odborných rád, ako naštartovať metabolizmus v strednom a vyššom veku.

Máte pocit, že sa vám nedarí schudnúť tak rýchlo ako kedysi? Všimli ste si, že každé narodeniny máte o pár kíl viac ako rok predtým? Áno, ako starnete, váš metabolizmus sa spomaľuje, čo znamená, že počet kalórií, ktoré spálite každý deň, klesá.

Nikdy nie je neskoro na zmeny, ktoré môžu mať obrovský pozitívny vplyv na váš metabolizmus. Ak ho chcete plnohodnotne naštartovať a udržať ho v chode aj s pribúdajúcim vekom, postupujte podľa týchto tipov:

Raňajky, ako majú byť!
Neviete čo na raňajky? Chlieb s maslom je nuda, vyskúšajte tieto DVE neuveriteľne CHUTNÉ alternatívy! Zobraziť článok

1. Dobré raňajky pre silný metabolizmus

Áno, môže byť lákavé vynechať raňajky, aby ste znížili počet prijatých kalórií, ale pravda je taká, že jesť by ste mali vždy do 30 minút po prebudení. Doslova si naplníte nádrž a môžete si byť istá, že všetky systémy počas dňa budú fungovať tak, ako majú.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});