Touto zeleninovou diétou si ROZTÁPALI kilá herečka Gwyneth Paltrow aj Naomi Campbell: Pozor, veľmi málo KALÓRIÍ v zázračnej vitamínovej bombe!

Veľa hviezd šoubiznisu vďačí za postavu istej zeleninovej diéte, ktorú vo svojej knihe spopularizoval americký spisovateľ Anthony William ...

Veľa hviezd šoubiznisu vďačí za postavu istej zeleninovej diéte, ktorú vo svojej knihe spopularizoval americký spisovateľ Anthony William Coviello.

Fotogaléria

Spomínaným malým zázrakom má byť zeler (lat. Apium graveolens). Aromatická a chuťovo výrazná zelenina má pre naše telo veľa priaznivých účinkov. Z minerálov dominuje horčík, vápnik, draslík, mangán, železo… z vitamínov A, viacero zo skupiny B, C a K.

Nová diéta sľubuje ODSTRÁNENIE vrások a nadváhy zároveň: Kočky, trvá len 3 dni! Pozrite, aké potraviny by ste si mali zaobstarať Zobraziť článok

Konzumácia zeleru posilňuje imunitu, dezinfikuje sliznice v ústach a nosohltane, preventívne pôsobí proti zápalom močových ciest, posilňuje nervy a správnu funkciu mozgu, pomáha pri bolestiach kĺbov, reumatizme a dne.

Zeler u oboch pohlaví zvyšuje aj libido. Vďaka nízkemu obsahu kalórií a vysokému obsahu vody môže pomôcť aj pri chudnutí a poruchám trávenia.

V knihe s názvom Zelerová šťava (vyšla aj v slovenčine) jej autor Anthony William (alias Medical Medium) tvrdí, že pitie tejto šťavy môže mať pre nás významné zdravotné výhody. S jeho pseudovedeckými postupmi (nie je vyštudovaný lekár) však nesúhlasia všetci lekári a odborníci na výživu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});