Máte chuť na dovolenku vo Francúzsku? Chuť úžasnej galetky zavedie vaše zmysly priamo tam! Skutočná pochúťka s paradajkami dozretými na slnku, krémovým kozím syrom a čerstvou bazalkou... To chcete!
Fotogaléria
Výborné na príprave galetky je fakt, že nie je náročná. Trochu krájania, trochu trpezlivosti a... HOTOVO! Najlepšie je použiť rôzne odrody paradajok, čo odlišuje chuť a neuveriteľne dobre vyzerá!
Pripravte si:
150 g múky
75 g studeného masla
50 g kyslej smotany
700 g paradajok, rôzne odrody
3 strúčiky cesnaku
60 g parmezánu
150 g kozieho syra
1 žĺtok
4 PL studenej vody
Kvapku citrónovej šťavy
Soľ a korenie podľa chuti
2 PL olivového oleja
Balzamikový ocot
Čerstvú bazalku