Najlepšie využité PARADAJKY! Na francúzsku pochúťku GALETTE sa nezabúda, takto si ju ľahko pripravíte SAMA

Máte chuť na dovolenku vo Francúzsku? Chuť úžasnej galetky zavedie vaše zmysly priamo tam! Skutočná pochúťka s paradajkami dozretými ...

Máte chuť na dovolenku vo Francúzsku? Chuť úžasnej galetky zavedie vaše zmysly priamo tam! Skutočná pochúťka s paradajkami dozretými na slnku, krémovým kozím syrom a čerstvou bazalkou... To chcete! 

Fotogaléria

Výborné na príprave galetky je fakt, že nie je náročná. Trochu krájania, trochu trpezlivosti a... HOTOVO! Najlepšie je použiť rôzne odrody paradajok, čo odlišuje chuť a neuveriteľne dobre vyzerá!

Pripravte si:

150 g múky
75 g studeného masla
50 g kyslej smotany
700 g paradajok, rôzne odrody
3 strúčiky cesnaku
60 g parmezánu
150 g kozieho syra
1 žĺtok
4 PL studenej vody
Kvapku citrónovej šťavy
Soľ a korenie podľa chuti
2 PL olivového oleja
Balzamikový ocot
Čerstvú bazalku

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});