Ako sa raz a navždy zbaviť nevzhľadného tuku okolo brucha? Táto metóda zaberá DOKONALE, musíte len vydržať!

Vedci upozornili na veľmi účinnú metódu, ktorá vás môže zbaviť tvrdohlavých tukových zásob na bruchu. A čo je najlepšie, výsledky na ...

Vedci upozornili na veľmi účinnú metódu, ktorá vás môže zbaviť tvrdohlavých tukových zásob na bruchu. A čo je najlepšie, výsledky na seba nenechajú dlho čakať.

Fotogaléria

"U účastníkov kombinovanej skupiny sa výrazne znížila hladina cukru v krvi a ich zníženie hmotnosti bolo takmer dvojnásobné ako u ostatných dvoch skupín," uviedol vedúci spomínaného výskumu pre web SciTech News.

Schudnite DVAKRÁT rýchlejšie: Týchto 6 byliniek útočí na BRUŠNÝ TUK, zaobstarajte si ich v čerstvej forme ešte dnes! Zobraziť článok

Nejde o prvý výskum, ktorý dokázal, že pokiaľ ide o redukciu brušného tuku, dobré výsledky možno dosiahnuť iba správnou stravou kombinovanou s cvičením. Ak niekto chudne bez pohybu, stráca svalovú hmotu, čím nebezpečne spomaľuje svoj metabolizmus. Práve preto je podľa odborníkov spojiť prerušovaný pôst s HIIT tréningom, ktorý zlepšuje zdravotný stav a rýchlo naštartuje chudnutie, správnym rozhodnutím.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});