Celebrity, ktoré majú KRV NA RUKÁCH: Tušíte, ktorý známy herec usmrtil matku s dcérou? A kto zabil priateľku, následne sa predávkoval heroínom?

Hviezdy šoubiznisu nezabíjajú ľudí iba podľa akčného filmového scenára. Bohužiaľ, mali tú smolu, že smrť privodili aj niekomu mimo kamier. ...

Hviezdy šoubiznisu nezabíjajú ľudí iba podľa akčného filmového scenára. Bohužiaľ, mali tú smolu, že smrť privodili aj niekomu mimo kamier. Do konca života s tým budú musieť žiť.

Fotogaléria

Zoznam takýchto celebrít vôbec nie je krátky, a nájdete na ňom známe mená. Nejednalo sa iba o dopravné nehody alebo nešťastné náhody…

Na úvod spomenieme hneď dva prípady smrti na filmovom pľaci. V roku 1993 nakrúcal Brandon Lee (syn legendárneho Bruce Leea) svoj film The Raven (Havran). Týždeň pred koncom sa točila scéna, kde mala byť Brandonova postava zastrelená Michaelom Masseyom.

Na ROMY SCHNEIDER takmer neustále dýchala SMRŤ: Príbeh legendárnej herečky vháňa slzy do očí, pokus o samovraždu bol iba začiatok Zobraziť článok

Všetko prebehlo podľa scenára, ale problém si všetci všimli až v momente, keď po režisérovej „stopke“ ostal ležať na zemi. V zbrani sa zasekol slepý náboj, ktorého kúsok nasledujúci slepý náboj premenil na smrteľný projektil. Dvanásť hodín po okamžitom prevoze do nemocnice herec zomrel. Mal iba 28 rokov a necelé tri týždne do svadby s Elizou Hutton.

V roku 2021 zasa pri nakrúcaní filmu Rust omylom vystrelil americký herec Alec Baldwin ostrý náboj z filmového revolvera, pričom na následky zásahu zomrela jeho kamarátka kameramanka Halyn Hutchins a zranil sa aj režisér Joel Souza. V apríli 2023 hercovi právnici oznámili, že trestné obvinenia proti nemu boli prokurátormi zrušené.

Alec Baldwin vo filme Slepý
Zničený život Aleca Baldwina: Po nešťastnej streľbe sa rúca v priamom prenose Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});