Alec Baldwin padá na dno: Tragédia na pľaci má nemilosrdné pokračovanie, bude sa brániť na súde

Posun v prípade smrteľne zranenej kameramanky vrhol na herca Aleca Baldwina ďalšiu ťarchu.

Posun v prípade smrteľne zranenej kameramanky vrhol na herca Aleca Baldwina ďalšiu ťarchu.

Fotogaléria

Baldwin bol formálne obžalovaný z neúmyselného zabitia kolegyne Halyny Hutchins pri nakrúcaní westernu Rust. Spolu s ním obžalovali aj zbrojárku Hannah Gutierrez-Reed, ktorá počas natáčania za zbraň zodpovedala. Ich právnici reagovali s tým, že proti obvineniam sa hodlajú brániť na súde.

"Neexistujú slová, ktoré by vyjadrili môj smútok v súvislosti s tragickou nehodou, ktorá pripravila o život Halynu Hutchins, manželku, matku a našu hlboko obdivovanú kolegyňu. Spolupracujem s vyšetrovateľmi na objasnení, ako k tragédii došlo," napísal Alec krátko po incidente na Twitteri.

Baldwinovi a zbrojárke hrozí v prípade usvedčenia až 18 mesiacov väzenia a pokuta vo výške 5 000 dolárov. Ak sa pri obvinení zohľadní aj strelná zbraň, mohlo by ísť až o 5-ročný trest odňatia slobody, uvádza AFP.

Krutá smrť počas jazdy, otrava za volantom, ale aj drogy: BIZARNÉ ÚMRTIA celebrít, ktoré sú dodnes záhadou! Zobraziť článok

Čierny deň

Alec Baldwin 21. októbra 2021 počas nakrúcania westernu Rust vystrelil zo zbraňovej rekvizity s ostrým nábojom potom, čo mu malo byť oznámené, že nepredstavuje hrozbu. 42-ročná kameramanka bola zasiahnutá do hrudníka - zraneniam podľahla po prevoze do nemocnice. Šťastie v nešťastní mal 48-ročný režisér, ktorý utrpel zranenie ramena. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});